Huis te koop

214000€ Oude prijs € 229.000

3 slaapkamers 180 vierkante meters

Immoweb code : 11289212
Immoweb code : 11289212

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
180 vierkante meters bewoonbare ruimte
370 vierkante meters grond

Omschrijving

Statige en karaktervolle woning met 3 slpk, zongerichte t...

In de Westkerkestraat te Eernegem stellen we u deze statige en karaktervolle, te renoveren woning voor. Het eigendom biedt tal van mogelijkheden en is gelegen op een west-georiënteerd perceel van 370 m2. Men beschikt onder meer over 3 volwaardige slaapkamers, een garage met doorgang naar achteren, een middelgrote zongerichte tuin met terras en een atelier/werkplaats. De woning heeft een mooie, bewoonbare oppervlakte van 180 m2.Op heden wordt er verwarmd met centrale verwarming op stookolie. De aansluiting op aardgas is echter al voorzien, waardoor u gemakkelijk kan overschakelen op een energiezuinige condensatieketel. Men kan daarnaast ook gebruik maken van regenwater en grondwater. Aan opbergruimte geen gebrek. Naast de garage/berging die zich situeert aan de rechterzijde van de woning, kan u ook genieten van een ruime atelier/opslagplaats die zich bevindt in de tuin.De indeling van de ruimtes is als volgt:

Gelijkvloers: imposante inkom- en traphal - leefruimte met eetplaats en zithoek voorzien van een gezellige houtkachel - bergplaats onder de trap - aparte eetkamer met aansluitend de afzonderlijke keuken - kelderberging - garage/berging met toegang tot het terras en de tuin.
Eerste verdieping: trap- en nachthal - 3 volwaardige slaapkamers - bureau/berging - badkamer uitgerust met ligbad, lavabo en toilet - toegang tot de kruipzolder.
Exterieur: binnenkoer/terras met buitenberging en toilet - ruime werkplaats/opslagruimte - zongerichte tuin - tui...
Renovatieplicht: ja

Neem contact op