Huis te koop

620000€

5 slaapkamers 224 vierkante meters

Immoweb code : 11010559
Immoweb code : 11010559

Overzicht

5 slaapkamers
3 badkamers
224 vierkante meters bewoonbare ruimte
525 vierkante meters grond

Omschrijving

eengezinswoning

Bent u op zoek naar een nieuwbouw woning, die u voorziet van alle comfort in Ekeren?
Dan is deze BEN-woning met 5 slaapkamers, fietsenberging en tuin iets voor u!
Ligging:
Dit project is gelegen in een rustige woonwijk nabij het centrum van Ekeren. Een omgeving met verschillende winkels, scholen en openbaar vervoer. het Hagelkruispark ligt achter je tuin, maar ook de Ekerse Putten, Bospolder en Oude Landen en park Hof de Bist op fietsafstand én een goede verbinding met Antwerpen centrum.
Indeling:
Gvl:
-De ruime inkomhal op het gelijkvloers biedt toegang tot de ingemaakte vestiairekasten en het toilet, de trappenhal, fietsenberging of werkplek en rechtdoor de ruime leefruimte van 63m².
Een prachtige keukeneiland met stijl en alle comfort aanwezig in deze woonkamer, aansluitend heeft u de terras en de diepe Giga tuin . De keuken omvat een inductievuur, dampkap, ingewerkte dubbele spoelbak, microgolfoven en oven (Miele), koelkast, diepvriezer, vaatwasser, een apothekerskast en heel wat kastruimten en grote schuiven.
Eerste verdieping:
Via de mooie eiken trap met ingebouwde spotjes kom je terecht in de eerste verdieping, waar je 3 slaapkamers hebt, 2 badkamers waarvan eentje een suite is en een apart toilet. De hal en de kamers hebben dezelfde volle, warme eikenparket .

Neem contact op