Huis te koop

245000€

3 slaapkamers 88 vierkante meters

Immoweb code : 11353201
Immoweb code : 11353201

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
88 vierkante meters bewoonbare ruimte
777 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime woning met drie slaapkamers, ruime zolder, garage en …

In de Boezingestraat, nabij het centrum van Elverdinge vinden we deze ruime woning terug. Dankzij de centrale ligging van de woning zijn bakkerij, slagerij, school, openbaar vervoer en dergelijke op minder dan 5 minuten bereikbaar.

De indeling van de woning is als volgt. Via de inkomhal kunnen we verder naar de leefruimte. Aansluitend aan de leefruimte treffen we de volledig ingerichte keuken (2013) met een prachtig zicht over de ruime tuin. Vervolgens kunnen we nog verder naar de badkamer, uitgerust met lavabomeubel, douche en toilet.

Terug in de inkomhal kunnen we verder naar de eerste verdieping. Hier treffen we drie slaapkamers. Vervolgens kunnen we via een vaste trap ook naar de zolder. Deze kan ingericht worden als hobbyruimte, opslagruimte of kan nog ingericht worden als meerdere slaapkamers.

Verder beschikt de woning nog over een ruime garage (met zolder), bergruimtes buiten, ruim tuinhuis (ideaal als bergruimte), een zuidwest gerichte tuin, een regenwaterput, droge kelder, doorgang van straat naar achteraan de tuin en zoveel meer.

Ben je op zoek naar een ruime woning nabij het centrum van Elverdinge? Dan is deze woning zeker iets voor u! Aarzel dan niet en leg uw afspraak vast en ontdek meer troeven ter plaatse!

Troeven
* Ruime woning
* Prachtige zuidwest gerichte tuin
* Garage met doorgang naar tuin
* 3 slaapkamers
* Centrale ligging


1) Stedenbouwkundige bestemming: Wug: Woonuitbreidingsgebied
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: ni…

Neem contact op