Huis te koop

699000€

7 slaapkamers 196 vierkante meters

Immoweb code : 11299135
Immoweb code : 11299135

Overzicht

7 slaapkamers
1 badkamer
196 vierkante meters bewoonbare ruimte
4872 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante hoeve op 2 percelen van 4.872 m²

Deze prachtige hoeve omvat een royaal perceel dat bestaat uit twee afzonderlijke percelen (extra bouwgrond). Beide percelen hebben samen een breedte van 74 m, wat de mogelijkheid biedt tot het mogelijks verkavelen in meerdere loten. Met een strategische ligging en een overvloed aan ruimte, presenteert deze eigendom een unieke kans voor diverse investeringsmogelijkheden.
De woning geniet van een oase van rust, met een ruime woonkamer en een gezellige zithoek die perfect zijn om momenten van ontspanning door te brengen.
De keuken vormt het hart van de woning met zicht op de tuin. Met maar liefst zeven ruime slaapkamers biedt de hoeve voldoende slaapgelegenheid voor het hele gezin of gasten.
Een garage zorgt voor handige parkeermogelijkheden met boven nog extra bergruimte.
De veranda biedt de ideale plek om te genieten van de prachtige omgeving en brengt binnen- en buitenleven op harmonieuze wijze samen.
De ligging van de hoeve in Emblem voegt nog meer waarde toe, met de rust van het platteland en tegelijkertijd de nabijheid van voorzieningen en stedelijke gemakken. Deze eigendom is een unieke kans voor wie op zoek is naar een karaktervolle woning met mogelijkheden tot verdere ontwikkeling. Aarzel niet om een bezichtiging te plannen en ontdek het potentieel van deze hoeve.

Opp. cfr. EPC. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op