Huis te koop

544000€

5 slaapkamers 288 vierkante meters

Immoweb code : 11350171
Immoweb code : 11350171

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
288 vierkante meters bewoonbare ruimte
150 vierkante meters grond

Omschrijving

Energiezuinige woning met tuin

Label A !
Nabij het station .
Nabij belangrijke invalswegen : Antwerpen - Brussel - Leuven
Werkt u liever zelf af of heeft u het liever gecoördineerd door de eigenaar?
Deze ruime woning met 5 slaapkamers en garage biedt je 275m2 bewoonbare oppervlakte. Bovendien is over de gehele oppervlakte, de woning voorzien van vloerverwarming en is de voorbereiding tot zonnepanelen reeds aanwezig.
De indeling van de kamers biedt volop mogelijkheden voor zowel intieme bijeenkomsten als andere festiviteiten. De woonkamer en open keuken zijn samen heel ruim .
Ontdek daarnaast ook de charme van de zolder, waar karaktervolle houten balken een vleugje geschiedenis toevoegen aan de eigentijdse setting. Het is een ruimte waar verleden en heden harmonieus samenkomen, waardoor een unieke charme ontstaat die spreekt tot de verbeelding.
Tot slot is één van de onmiskenbare pluspunten van deze woning is de inpandige garage, die plaats biedt aan één voertuig. Dit biedt niet alleen gemak voor het parkeren, je kan er ook fietsen bergen.
De afwerking van deze prachtige woning in Zemst kan nog worden besproken, waardoor er ruimte ontstaat voor personalisatie en maatwerk naar jouw wensen. Kies er voor om de mogelijkheden bij ons op kantoor te komen bespreken of steek je liever zelf de handen uit de mouwen? Neem de leiding in het verfijnen van de details en creëer zelf jouw perfecte thuis.
Het binnentuintje waar je op uitkijkt van uit de woonkamer en keuken kunnen met enige v

Neem contact op