Huis te koop

699500€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11295975
Immoweb code : 11295975

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
310 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante vakantiewoning net gerenoveerd te Équihen-Plage

Op zoek naar een charmante vakantiewoning in een van de meest begeerde locaties in Frankrijk? Zoek dan niet verder! Deze gezellige cottage gelegen in het bijzondere Équihen-Plage is precies wat jij zoekt om tot rust te komen.

De woning is op het gelijkvloers voorzien van een inkomhal met ingemaakte kasten, toilet, bergruimte, volledig geïnstalleerde open keuken, lichtrijke leefruimte met uitzicht op het zonneterras. De eerste verdieping omvat drie slaapkamers, een badkamer met dubbele wastafels, een ligbad en een afzonderlijk toilet. De volledige woning heeft zowel vanbinnen als vanbuiten recent een opknapbeurt gekregen ( parket behandeld, overal opnieuw geschilderd, ...), waardoor het huis in werkelijkheid nog mooier oogt dan op de foto's.

De absolute meerwaarde aan deze vakantiewoning is de ligging met het adembenemend zicht op de uitgestrekte kustlijn. Een ideale investering of een tweede eigendom om zelf van te kunnen genieten. Équihen-Plage is een authentieke kustgemeente waar veel Belgen hun vakantie doorbrengen. Gelegen in de regio Pas-de-Calais in Hauts-de-France, een paar kilometer ten zuiden van Boulogne-sur-Mer aan de Opaalkust, maakt het een geliefde streek om te ontdekken. Wil je graag meer weten of een bezichtiging inplannen? Bel : 09/282 82 11.

Neem contact op