Huis te koop

3 slaapkamers 149 vierkante meters

Immoweb code : 11298987
Immoweb code : 11298987

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
149 vierkante meters bewoonbare ruimte
136 vierkante meters grond

Omschrijving

Gerenoveerde woning met 3 slpk en tuin op gunstige ligging

Ben je op zoek naar een gerenoveerde woning met 3 grote slaapkamers en een aangename tuin dicht bij centrum Aalst? Lees dan zeker verder!

Deze gerenoveerde woning met parkeermogelijkheid voor de deur bevindt zich aan de stadsrand van Aalst, nabij invalswegen & E40, drink-en eetgelegenheden, winkels en het Stadspark.

Naast de 2 recente badkamers en volledig geïnstalleerde keuken (2017), beschikt deze woning over EPC-label B, 15 zonnepannelen, een condensatieketel, nieuwe afvoeren én een conforme elektrische keuring!

Indeling: De praktische inkomhal verleent toegang tot de gezellige leefruimte met zit- & eethoek en de vernieuwde keuken (vaatwas, oven, microgolf, dubbele spoelbak...).De keuken geniet van een aanbouw dat dienst kan doen als bureau, speel-, chill- of leeshoek met zicht op de tuin. Dankzij de grote raampartijen en koepels heb je ook veel lichtinval doorheen de volledige dag. Verder vinden we op het gelijkvloers de recente badkamer (2017) met lavabomeubel, douche en toilet.

Op de eerste verdieping vinden we de tweede badkamer met wc & lavabo en twee grote slaapkamers van beide 14m² De zolder kunnen we bereiken via een vaste trap. Hier vinden we de derde slaapkamer met geïnstalleerde airco.

In de onderhoudsvriendelijke tuin met terras kunnen we genieten van de avondzon. Tot slot beschikt deze instapklare woning nog over een droge kelder.

Is jouw interesse gewekt? Aarzel niet en contacteer ons!

Neem contact op