Huis te koop

4 slaapkamers 200 vierkante meters

Immoweb code : 10712398
Immoweb code : 10712398

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
200 vierkante meters bewoonbare ruimte
182 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare halfopen bebouwing met 4 slaapkamers op central…

< COMPROMIS IN OPMAAK< In Erpe-Mere kan men deze instapklare halfopen bebouwing terugvinden met 4 slaapkamers. Deze woning is uiterst goed gelegen tegenover invalswegen en winkels.

Via de inkomhal komen we in de woonkamer met gezellige houtkachel. Door de keuze van de kleuren en de raampartijen is er enorm veel lichtinval. Aansluitend kan men de eetkamer terugvinden die in directe verbinding staat met de open keuken. De open keuken is voorzien van alle hedendaagse toestellen en heeft toegang tot het terras/balkon.
Op de eerste verdieping kan men 2 volwaardige slaapkamers terugvinden, een bureauruimte en de badkamer die voorzien is van inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel. Via een vaste trap komen we op de 2de verdieping waar we nog 2 slaapkamers kunnen terugvinden. Als laatste is er een ruime kelder aanwezig met de directe toegang naar de tuin. De tuin die onderhoudsvriendelijk is aangelegd is voorzien van een Barrelsauna en spa die zijn inbegrepen in de verkoop. Het volledige dak werd volledig vernieuwd in 2022 en er werden zonnepanelen geplaatst.

Troeven
* Zonnepanelen
* Volledig vernieuwd dak
* 4 slaapkamers
* Barrelsauna en spa


1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing

4) Keuringsattest elektriciteit: ja, conform
5) Renovatieverplichting: neen
6) Overstromingsrapport:

Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd
Gebouwenscore of G-score: A: geen ove…

Neem contact op