Huis te koop

499000€

231 vierkante meters

Immoweb code : 11304241
Immoweb code : 11304241

Overzicht

1 badkamer
231 vierkante meters bewoonbare ruimte
777 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige half open bebouwing in rustige buurt te Erpe-Mere!

IN OPTIE - EERSTE BEZOEKDAG ZATERDAG 20/4/24 VAN 10U tot 15U (enkel op afspraak!)

Deze prachtige halfopen woning is een ideale plek om thuis te komen. Ze is gelegen in een rustige straat in het centrum van Mere.

Op het gelijkvloers verwelkomt een ruime inkomhal u, gevolgd door een praktische berging, een gastentoilet en een kelder. De riante living biedt volop ruimte voor ontspanning en gezelligheid en grenst aan een halfopen, goed uitgeruste keuken.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een moderne badkamer met een comfortabel ligbad, een inloopdouche en een dubbele wastafel. Bovendien biedt de afgewerkte zolder talloze mogelijkheden voor uitbreiding, extra slaapkamers, badkamer, opslagruimte of creatieve projecten.

Buiten biedt een garage en een ruime tuin volop opslag- en ontspanningsmogelijkheden. Met een perceel van 777 vierkante meter heeft u alle ruimte om te genieten van buitenactiviteiten en groen.

Deze woning is niet alleen comfortabel, maar ook energiezuinig dankzij de aanwezigheid van zonnepanelen en een ventilatiesysteem D. De centrale verwarming op mazout via radiatoren zorgt voor aangename warmte in alle seizoenen. Met een indrukwekkende EPC-score van slechts 106 kWh/m² per jaar kunt u genieten van een lage energierekening en een kleine ecologische voetafdruk.

Woning beschikbaar vanaf 01/01/2025.

De vermelde prijs is een richtprijs.

Meer info?
[email protected]
0477/38 94 15

Neem contact op