Huis te koop

275000€

3 slaapkamers 170 vierkante meters

Immoweb code : 11310089
Immoweb code : 11310089

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
170 vierkante meters bewoonbare ruimte
950 vierkante meters grond

Omschrijving

Statige te renoveren halfopen bebouwing nabij het centrum v…

Deze zeer degelijke, te renoveren halfopen bebouwing kunt u terugvinden in het rustige Mere. De ligging van de woning is uiterst gunstig, op wandel afstand van scholen, nabijheid van een station en bereikbaarheid van invalswegen maken het plaatje compleet.
Deze woning beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal met gastentoilet en vestiaire, een grote woonkamer met eetkamer, een aparte keuken en overdekt terras met aansluitend de toegang tot de tuin en de werkplaats. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamer en een badkamer. De slaapkamers werden reeds voorzien van nieuwe beglazing. De zolder is toegankelijk met een schuiftrap en biedt vele mogelijkheden naar uitbreiding van de woning. Verder beschikt deze woning nog over een ruim atelier en aparte garage en een zeer ruime tuin/ perceel van maar liefst 950 m².
Heeft dit renovatieproject jouw interesse gewekt? dan is deze woning zeker een bezoekje waard, voor meer info of een bezoek: 0474/87 90 71.

De vermelde prijs is een richtprijs. Deze methode geeft jou, als potentiële koper, de kans om op een transparante manier te bieden. Na ontvangst van deze biedingen zal de verkoper beslissen of hij/zij de eigendom verkoopt aan het hoogste bod, de richtprijs is aldus niet bindend voor de verkoper. Voor meer info kunt u altijd contact met ons opnemen.

Troeven
*Ruim perceel
*Goede ligging
* 3 slaapkamers


1) Stedenbouwkundige bestemmingWg: Woongebied
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepas…

Neem contact op