Huis te koop

369000€

3 slaapkamers 200 vierkante meters

Immoweb code : 11334529
Immoweb code : 11334529

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
200 vierkante meters bewoonbare ruimte
843 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare open bebouwing met mooie tuin te Erpe-Mere

-- Bezoekmoment enkel op afspraak --

Bent u op zoek naar een ruime en correcte woning, gelegen op een ruim perceel, dan is deze grondig gerenoveerde woning te Rooseveltlaan misschien iets voor u. Zowel het dorp van Erpe als de oprit van de E40 zijn vlakbij.

De buitenschil kreeg een complete update, alsook het dak met isolatie. Verder dubbele beglazing PVC, centrale verwarming op aardgas, een Verisure alarmsysteem en regenwater-recuperatie. De woning is asbestvrij, enkel nog platen op het werkhuis. De compleet uitgeruste leefkeuken is vernieuwd in 2021.

Op het gelijkvloers treffen we een handige inkomhal, van waaruit u zowel de keuken, twee leefruimtes, kelder, bovenverdieping, als een aparte toilet kan bereiken. Naast de ruime keuken is er de badkamer met bad, douche én nog een toilet. Tot slot de wasplaats
Op de eerste verdieping 3 mooie slaapkamers. De zolder heeft een vaste trap en kan ook ingedeeld worden naar keuze. De complete constructie is in beton opgetrokken.

Verder is er ook een garage aanwezig met 2 werkplaatsen en voldoende bergruimte.
De tuin is diep, omheind en voorzien van gazon, tuinhuis en voldoende terrasruimte. Op heden ook een grote moestuin.

Wenst u meer informatie aangaande deze woning, of wenst u een bezoek te brengen? Contacteer ons dan via [email protected] of 053 89 99 66

Neem contact op