Huis te koop

369000€

4 slaapkamers 210 vierkante meters

Immoweb code : 11388967
Immoweb code : 11388967

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
210 vierkante meters bewoonbare ruimte
460 vierkante meters grond

Omschrijving

Volledig gerenoveerde, rustig gelegen woning met grote tuin…

- Bezoekdag: zaterdag 25/5 (VM) - enkel op afspraak - 053 89 99 66 -

Deze woning te Burst is rustig gelegen en toch te midden van alle voorzieningen, instapklaar en heeft een EPC-score van 104 kWh (bijna label A)! Dat zijn slechts enkele van de troeven die deze woning te bieden heeft.

De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 210m² en werd zowel esthetisch, als op vlak van energiezuinigheid volledig gerenoveerd. De muren en het dak zijn geïsoleerd, het schrijnwerk werd vervangen door PVC dubbel glas en nog dit jaar werden er 10 zonnepanelen geplaatst met een gezamenlijk vermogen van 410 Wattpiek.

Bij het betreden van de woonst komen we in de ruime inkomhal met ingemaakte kasten met aansluitend de wasplaats en technische ruimte. Achtergelegen bevindt zich de eetplaats met open keuken en leefruimte, dewelke één harmonieus geheel vormen. In de eetplaats bevindt zich een pelletkachel, wat dineren hier extra gezellig maakt. Tot slot zijn op het gelijkvloers ook nog de badkamer en de wintertuin/bureelruimte aanwezig.

Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers en een afzonderlijk toilet gehuisvest. De zolderverdieping is te bereiken met een vaste trap en werd volledig afgewerkt om dienst te doen als atelier. Uiteraard kunnen hier ook slaapkamer, bureel, polyvalente ruimte, .... worden gecreëerd.

Aan buitenruimte geen gebrek. De woning heeft een mooie diepe tuin waar je even volledig tot rust kan komen. Parkeren kan eenvoudig voor de deur, hier is namelijk bijna alti…

Neem contact op