Huis te koop

339000€

3 slaapkamers 225 vierkante meters

Immoweb code : 11404472
Immoweb code : 11404472

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
225 vierkante meters bewoonbare ruimte
396 vierkante meters grond

Omschrijving

BURST- Moderne 2-gevelwoning

GERESERVEERD

BURST- Moderne 2-gevelwoning

Deze instapklare 2-gevelwoning , gelegen in Burst verwelkomt u in een ruime inkomhal die toegang biedt tot een open, moderne keuken en een lichtrijke woonkamer. Deze keuken is uitgerust met hoogwaardige apparatuur en biedt voldoende werkruimte voor al uw culinaire avonturen.
Via een groot schuifraam heeft u toegang tot de verzorgde tuin met een zuidwest gericht terras. Hier kunt u volop genieten van de zon en het buitenleven. De tuin beschikt tevens over een handig tuinhuis voor extra opslagruimte.

Op het gelijkvloers vindt u ook een ruime garage met voldoende bergruimte. Op de eerste verdieping bevindt zich een grote slaapkamer en een ruime badkamer met ligbad. De tweede verdieping biedt nog twee extra slaapkamers, beide voorzien van voldoende lichtinval dankzij de Velux-ramen met screens.

Deze woning heeft een gunstige EPC-waarde van 153 kWh/m² (Label B) en is voorzien van efficiënte gasverwarming met een condenserende ketel.

Gelegen in een rustige buurt maar toch zeer centraal, met het station op wandelafstand en winkels in de nabijheid is deze woning perfect voor gezinnen of koppels die op zoek zijn naar een comfortabele en moderne woonst in een aangename omgeving. Mis deze kans niet en plan vandaag nog een bezichtiging! 053/60.65.60.

De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij/zij de eigendom verkoopt aan het beste bod. De richtprijs is aldus niet bindend voor de v

Neem contact op