Huis te koop

375000€

3 slaapkamers 174 vierkante meters

Immoweb code : 11238163
Immoweb code : 11238163

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
174 vierkante meters bewoonbare ruimte
850 vierkante meters grond

Omschrijving

Solide halfopen bebouwing met drie slaapkamers

In Erpe, een deelgemeente van Erpe-Mere bieden wij u deze instapklare solide halfopen bebouwing aan. Gekenmerkt door zijn ideale locatie, zo zijn winkels, horeca en scholen op wandel- en fietsafstand. Ook zijn invalswegen/autostrade naar zowel Aalst, Brussel als Gent zeer dichtbij. De woning beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 147m² en een perceeloppervlakte van 850 m².

Binnenkomen doen we in de inkomhal, die geeft ons toegang tot de ruime leefruimte. Verder is er op het gelijkvloers nog de volledig uitgeruste keuken en een extra berging, ideaal voor het stockeren van extra voorraad, maar ook de voorzieningen voor een wasmachine en droogkast bevinden zich hier. Tot slot is er nog het gastentoilet en de badkamer met dubbele lavabo, douche en ligbad. Mede dankzij de vele raampartijen, krijgt men hier een toevoer aan natuurlijk licht.

Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers, een toilet en een bureauruimte die ook dienst kan doen als extra dressing. De zolder kan men bereiken via de vaste trap, momenteel doet deze dienst als extra opslagruimte, maar hij kan ook gebruikt worden als vierde slaapkamer. Het pand beschikt ook over een kelder, ook hier kan extra bergruimte voorzien worden.

De uitgestrekte tuin maakt het heerlijk vertoeven in de zomer, verder is er ook nog een ruim terras en door de bijgebouwen staan fietsen en tuinmeubels in de winter veilig opgeborgen.

Vooraan de woning is er parkeerplaats voor drie personenwagens en extra vrije parkeerplaatsen

Neem contact op