Huis te koop

455000€

5 slaapkamers 194 vierkante meters

Immoweb code : 11406893
Immoweb code : 11406893

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
194 vierkante meters bewoonbare ruimte
398 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime villa met vijf slaapkamers en zonnige tuin

Deze alleenstaande woning is gelegen te Rieme, grondgebied van Ertvelde en deelgemeente van Evergem. U woont in een rustige woonwijk omgeven door groen en verder heeft u een basisschool en het openbaar vervoer nabij. In het centrum van Ertvelde zijn verschillende winkels terug te vinden. Dankzij de R4 staat u zo op uw bestemming. 

U komt de woning binnen via de inkomhal waar u toegang heeft tot een eerste slaapkamer, een kamer die kan dienen als bureauruimte, een apart toilet met technische ruimte, een ruime open woonkamer met zit- en eetruimte en een geïnstalleerde keuken, en een kelder. Achterliggend vindt u nog een praktische bergruimte/ wasplaats terug. Via het schuifraam of de wasplaats heeft u toegang tot de aangename en zonnige tuin voorzien van aangelegd terras. Langs beide kanten is de woning uitgerust met een oprit. Verder is een bijbouw aanwezig in de tuin voorzien van keuken en doucheruimte. Op het verdiep vindt u nog eens vier slaapkamers en een uitgeruste badkamer met ligbad terug. 

De woning werd in 2004 volledig gerenoveerd waardoor u geniet van een laag EPC met label B. Verder werden ook 20 zonnepanelen geplaatst op de woning. 

Wenst u deze woning te bezoeken? Neem gerust contact op via 09 278 88 88.

Renovatieplicht: nee

Neem contact op