Huis te koop

209000€

3 slaapkamers 126 vierkante meters

Immoweb code : 11342541
Immoweb code : 11342541

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
126 vierkante meters bewoonbare ruimte
230 vierkante meters grond

Omschrijving

Rustig gelegen woning met diverse mogelijkheden te koop in …

Tussen de velden in het landelijke Esen (deelgemeente Diksmuide) bevindt zich deze op te frissen woning. Door zijn ligging bevinden diverse lokale handelaars, grootwarenhuizen, horeca-aangelegenheden en lagere/middelbare scholen zich allen op fietsafstand of op maximum 5 minuten rijden met de wagen.

Via de inkomhal komt men in de lichtrijke leefruimte met een prachtig uitzicht op de polders. Aansluitend bevindt zich de open keuken die uitgerust is met de nodige toestellen. Hierna komt men in de eerste badkamer met een ligbad, wastafel en toilet, vervolgens kom je in de praktische bergruimte met apparte zolder. De benedenverdieping wordt vervolledigd door een inpandige garage met een elektrische poort.

Op het eerste verdiep zijn momenteel 2 slaapkamers aanwezig, kinderkamer/bureau, een ruime badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. Verder biedt de woning nog een carport en een buitenberging.

Bouwtechnisch is deze woning voorzien van regenwaterput van 10.000 liter, steenput en conforme elektrische keuring. Er is ook een offerte om de woning energiezuinig te maken aanwezig.

Ben jij op zoek naar een rustig gelegen woning met diverse mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Troeven
* Rustige ligging
* Diverse mogelijkheden
* Inpandige garage
* Conforme elektriciteit


1) Stedenbouwkundige bestemming: Lwag: Landschappelijk waardevol agrarisch gebied
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing
4) Keuringsattest elektrici…

Neem contact op