Huis te koop

435000€

3 slaapkamers 286 vierkante meters

Immoweb code : 11374990
Immoweb code : 11374990

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
286 vierkante meters bewoonbare ruimte
816 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante woning met 3 slaapkamers

Deze charmante woning biedt een perfecte mix van moderne voorzieningen en klassieke charme. Met 3 gezellige slaapkamers, een ruime living met een sfeervolle open haard en een open keuken, is dit de ideale plek om thuis te komen na een lange dag.
Geniet van het prachtige uitzicht op de tuin, perfect om te ontspannen en te genieten van de natuurlijke schoonheid. De woning beschikt ook over een handige berging naast de keuken en een garage, waardoor u voldoende ruimte heeft voor al uw opslagbehoeften.
De renovaties zijn bijna voltooid, waardoor u de mogelijkheid heeft om de laatste hand te leggen aan dit prachtige huis en het helemaal naar uw eigen smaak te maken.
Deze charmante woning biedt niet alleen een warme thuis, maar ook een strategische ligging die ideaal is voor pendelaars en gezinnen die dicht bij de actie willen zijn. Everberg geniet van een uitstekende verbinding met zowel Leuven als Brussel, waardoor u moeiteloos kunt genieten van het bruisende stadsleven of de rust van het platteland, afhankelijk van uw stemming.

Neem contact op