Huis te koop

388000€

3 slaapkamers 142 vierkante meters

Immoweb code : 11402534
Immoweb code : 11402534

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
142 vierkante meters bewoonbare ruimte
148 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtig gerenoveerde rijwoning met drie slaapkamers en tui

Ontdek deze fantastische, instapklare, ruime en vooral energiezuinige woning te Hofbilkstraat. Een centrale locatie in Evergem, op korte afstand van invalswegen, winkels, onderwijs, ontspanning, zorg en veel parkeermogelijkheden langsheen de weg. Kortom een hippe woning op een goede en praktische locatie!

U komt de woonst binnen in een aparte en centrale inkomhal en wat onmiddellijk opvalt is de stijlvolle en moderne uitstraling met zwarte details. Achteraan in de ruime inkomhal bevindt zich een prachtige stalen deur met glas en deze verleent toegang naar de leefruimte, uitgerust met spots, een groot schuifraam en een extra lichtkoepel. Hierdoor kan u ook binnen genieten van de zon, ideaal voor een echt zomergevoel! In het midden van de woning bevindt zich de moderne witte keuken, uitgerust met dubbele spoelbak, vaatwasser, inductiekookplaat, dampkap, dubbele oven, koelkast, veel kastruimte en een ruim werkblad. Een ideale keuken voor de echte chef-koks onder ons. Aansluitend is er vooraan in de woning ook nog de berging met ingemaakte kasten, wasplaats en extra spoelbak!

Via een landelijke houten trap komen we op de eerste verdieping en hier bevindt zich de eerste slaapkamer en de badkamer, uitgerust met dubbele wastafel, toilet, bad en inloopdouche.

Op de tweede verdieping bevinden zich ook nog twee ruime slaapkamers. Eén slaapkamer is uitgerust met een zolderluik naar de technische zolder.

Last but not least hebben we de grote tuin met aangelegd terras en kunstgras

Neem contact op