Huis te koop

455000€

4 slaapkamers 163 vierkante meters

Immoweb code : 11403996
Immoweb code : 11403996

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
163 vierkante meters bewoonbare ruimte
1533 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren bungalow op prachtig perceel te Evergem!

Bent u op zoek naar een woning met potentieel, waar u uw droomhuis van kunt maken?
Deze te renoveren bungalow, gelegen op een prachtig perceel van maar liefst 1533 vierkante meter, biedt u die unieke kans! De woning (198m2 gebouw aan de grond) bevindt zich in een rustige en kindvriendelijke woonwijk nabij het dorp Evergem, en is een ware oase van rust. De bungalow beschikt over een ruime bewoonbare oppervlakte van 164 vierkante meter, verdeeld over een functionele indeling die volop mogelijkheden biedt voor renovatie en modernisering. Met vier ruime slaapkamers is er voldoende ruimte voor het hele gezin.

De indeling van de woning is als volgt: Inkomhal, open leef-woonkamer met aansluiting naar de keuken, toilet, berging, 4 slaapkamers of 3 slaapkamers en 1 bureel, de badkamer en de garage. Mede is er een overdekte patio/veranda die extra licht en ruimte aanbiedt en in de tuin kan je nog een vijver, een bergruimte voor tuinspullen en een tuinhuis vinden. 

Het perceel is bestemd voor open bebouwing, wat betekent dat u de vrijheid heeft om uw renovatieplannen volledig naar eigen wens in te vullen (vraag gerust naar de bouwvoorschriften). Het perceel zelf is uiteraard één van de grootste troeven van deze woning. Met een oppervlakte van 1335 vierkante meter en een oude, karaktervolle tuin, biedt het u de kans om een prachtige buitenruimte te creëren die volledig aansluit bij uw wensen. Hier kunt u genieten van de rust en de ruimte, terwijl de kinderen vei...
Renovatieplicht: ja

Neem contact op