Huis te koop

225000€

4 slaapkamers 175 vierkante meters

Immoweb code : 11215930
Immoweb code : 11215930

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
175 vierkante meters bewoonbare ruimte
933 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis

Ideaal gelegen in het hart van het dorp Feschaux, in de charmante gemeente Beauraing, is dit project een zeldzame kans. Bestaande uit een huis, een vrijstaand appartement en een schuur, voorheen gebruikt als boerderij, biedt dit pand de ideale setting voor een breed scala aan projecten.

Gelegen op een perceel van 9 are en 33 centiares in het centrum van het dorp, is dit pand in onberispelijke staat en biedt het een rustige en serene omgeving.

De hoofdwoning bestaat op de begane grond uit een hal, een ingerichte keuken, een eetkamer, een woonkamer, een badkamer met toilet en een multifunctionele ruimte die uitkomt op de buitenruimte. Op de bovenverdieping leidt een nachthal naar drie slaapkamers en biedt toegang tot de zolder,die naar wens kan worden verbouwd.

Het privéappartement heeft een hoofdwoongedeelte bestaande uit een woonkamer, eetkamer en keuken, evenals een badkamer. Op de bovenverdieping bieden twee aangrenzende slaapkamers of een multifunctionele ruimte (studeerkamer) en een slaapkamer verschillende verbouwingsmogelijkheden.

De schuur is een ongewone en zeer nuttige eigenschap van het pand en biedt de mogelijkheid om te worden gebruikt voor verschillende soorten projecten.

Dit pand biedt verschillende opties: groot huis, huis met appartement, gîte, werkplaats, opslagruimte, etc. Het is ideaal voor investeerders, gezinnen en particulieren. Het is perfect voor investeerders, gezinnen op zoek naar ruimte, dierenliefhebbers of doe-h

Neem contact op