Huis te koop

295000€

3 slaapkamers 147 vierkante meters

Immoweb code : 11414218
Immoweb code : 11414218

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
147 vierkante meters bewoonbare ruimte
340 vierkante meters grond

Omschrijving

Landelijk gelegen woning met garage te Galmaarden! 

Deze charmante woning beschikt op het gelijkvloers over een lichtrijke woonkamer met eetplaats, een ingerichte open keuken met zithoek (oven, kookplaat, dampkap, dubbele spoelbak), een berging, een bureau (tevens ideaal als praktijkruimte/hobbykamer) en een ruime badkamer (douche, lavabo, toilet en aansluiting wasmachine/droogkast). Op de 1ste verdieping vindt men 2 slaapkamers. Op de bovenste verdieping (vaste trap) vindt men nog een extra slaapkamer. Er is tevens een handige opbergzolder aanwezig (valluik).

Achteraan bevindt zich de zonnige tuin met terras (ook toegankelijk via de straatzijde) en praktische opbergruimte (overdekt). Een extra troef is de oprit met aansluitend de handige garage.

De woning is voorzien van dubbele beglazing, centrale verwarming, …

De Errebekstraat in Galmaarden biedt een ideale combinatie van rust en bereikbaarheid. De woning is gelegen in een rustige buurt met veel groen doch op korte afstand van alle nodige voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. De nabijheid van wandel- en fietsroutes maakt het een perfecte locatie voor natuurliefhebbers. Wenst u graag meer info en/of een bezoek? Neem gerust contact op met Nadia via [email protected] of 0486 79 73 19.

Neem contact op