Huis te koop

Richtprijs

5 slaapkamers 270 vierkante meters

Immoweb code : 10776830
Immoweb code : 10776830

Overzicht

5 slaapkamers
3 badkamers
270 vierkante meters bewoonbare ruimte
230 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 20/01/2024

Omschrijving

In een rustige en residentiële straat gelegen in de onmiddellijke nabijheid van de Basiliek en het Koning Boudewijnpark, prachtige eengezinswoning die in 2017 een grondige renovatie heeft ondergaan.
Gelegen op een perceel van 2 are 3 ca, zal dit huis van 270 m² u onmiddellijk verleiden met zijn volumes, zijn helderheid en de zorgvuldige kwaliteit van deze renovaties.
Ideaal voor de uitoefening van een vrij beroep, dit huis biedt op het gelijkvloers een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een mooi kantoor van 15 m² met uitzicht op een terras en de tuin, een berging omgebouwd tot fitnessruimte en een garage met automatische deur voor één auto.
De recepties, gelegen op de eerste verdieping van 72 m², herbergen een grote woonkamer, een volledig uitgeruste keuken met kookeiland en een eetkamer die uitkomt op een klein terras dat toegang geeft tot de tuin.
Het slaapgedeelte, gelegen op de twee bovenste verdiepingen, biedt de hoofdslaapkamer met kleedkamer en doucheruimte, en 4 extra ruime slaapkamers, twee badkamers en een balkon.

Diversen: PEB D, PVC kozijn met dubbele beglazing uit 2017, standaard elektra, geïsoleerde gevel, computerbekabeling, wasruimte, alarm, airconditioning, waterontharder, afgesloten garage met elektrische deur en een buitenparkeerplaats.

Neem contact op