Huis te koop

3 slaapkamers 130 vierkante meters

Immoweb code : 10871672
Immoweb code : 10871672

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
130 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Huis

Zoekt u een elegante en perfect onderhouden woning in de charmante gemeente Ganshoren? Zoek niet verder! Dit prachtige hoekhuis is de droom van elke veeleisende koper.
Gelegen in een rustige en residentiële buurt van Ganshoren, is deze woning van 150 m² zorgvuldig onderhouden en gerenoveerd om een moderne en comfortabele leefruimte te bieden. De privébinnenplaats en het zuidgerichte terras zijn grote troeven voor liefhebbers van buitenleven.
Op de begane grond vindt u een prachtige, lichte leefruimte die uitkomt op de eetkamer, wat een gezellige ruimte creëert om te ontspannen en gasten te ontvangen. Met de pelletkachel kunt u avonden gezellig warm en kostenbesparend doorbrengen.
De aangrenzende ingerichte keuken is volledig uitgerust.
Op de bovenverdieping wachten drie ruime slaapkamers op u, vergezeld van een moderne badkamer met inloopdouche en toilet.
Enkele hoogtepunten van deze woning zijn:
Smaakvol gerenoveerd huis
Koer en zuidgericht terras van 150 m²
Ruime woonkamer, eetkamer en ingerichte keuken
Drie comfortabele en ruime slaapkamers
Rustige ligging in de gewilde gemeente Ganshoren
Op steenworp van het Miroir-plein, ideaal gelegen nabij scholen, lokale winkels en openbaar vervoer voor een handige levensstijl voor het hele gezin. Het stadscentrum van Brussel is gemakkelijk bereikbaar in enkele minuten met de auto of het openbaar vervoer.
Geen parkeerproblemen, want deze woning beschikt over een privéparkeerplaats voor de deu

Neem contact op