Huis te koop

545000€

4 slaapkamers

Immoweb code : 11225827
Immoweb code : 11225827

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer

Omschrijving

recent woning met 3slk , bureau en ontspanningsruimte

IMMOBPC presenteert deze prachtige, ruime tweegevelwoning, perfect onderhouden en gebouwd in het jaar 2000. Bij het betreden van de woning op de gelijkvloerse verdieping wordt u verwelkomd door een elegante inkomhal. De ruime garage, geschikt voor 2 wagens, en de aanwezige kelder bieden niet alleen parkeermogelijkheden, maar ook voldoende opslagruimte.
Op de eerste verdieping wordt de leefruimte verlicht door natuurlijk licht, met een open keuken van 8m² die directe toegang biedt tot het terras en de tuin. Deze buitenruimtes zijn perfect voor ontspanning en entertainment, waardoor u optimaal kunt genieten van het buitenleven.
De tweede verdieping herbergt 3 comfortabele slaapkamers en een bad- en douchekamer, waar functionaliteit en esthetiek samenkomen. Verder op de derde verdieping bevindt zich een bureau en extra leefruimte, wat flexibiliteit biedt voor diverse behoeften, zoals een thuiskantoor of een gezellige ontspanningsruimte.
Achter de woning strekt zich een ruime gemeenschappelijke tuin uit, exclusief toegankelijk voor directe buren. Dit zorgt voor een extra stukje groen en gezelligheid, perfect voor buurtbijeenkomsten of gewoon om te ontspannen in een serene omgeving.
De ligging van de woning is ideaal, met openbaar vervoer en winkels in de directe omgeving, waardoor u alle gemakken van het stadsleven binnen handbereik heeft. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. IMMOBPC, uw betrouwbare partn

Neem contact op