Huis te koop

1095000€

6 slaapkamers 400 vierkante meters

Immoweb code : 11346051
Immoweb code : 11346051

Overzicht

6 slaapkamers
3 badkamers
400 vierkante meters bewoonbare ruimte
400 vierkante meters grond

Omschrijving

MODERNE BEL-ETAGE WONING MET 6 SLPKS IN GANSHOREN

- VERLAAGDE PRIJS -
Ontdek luxe en comfort in deze moderne woning in Ganshoren. Met 6 royale slaapkamers, 3 smaakvolle badkamers en een indrukwekkende bewoonbare oppervlakte van 400 vierkante meter biedt deze eigendom een ruim en stijlvol gezinsleven. Gelegen in een rustige doodlopende straat, geniet u hier van een vredige omgeving, slechts een steenworp verwijderd van het bruisende centrum van Brussel.

Deze eigentijdse woning, gebouwd in 2017, is niet alleen ruim, maar ook energiezuinig. Met moderne voorzieningen en een doordacht ontwerp belichaamt deze woning de perfecte combinatie van luxe en duurzaamheid.De ligging van de woning is een bijkomend voordeel. Ideaal bereikbaar via het openbaar vervoer, staat u in een mum van tijd in het hart van Brussel. Of het nu gaat om werk, school of ontspanning, deze locatie biedt de ultieme balans tussen stadsleven en rust.
De woning is ontworpen met het oog op comfort en functionaliteit. Met een garage, polyvalente ruimte, leefruimte, eetruimte, keuken, 6 slaapkamers, 3 badkamers en een dressing, is er ruimte voor het hele gezin om te genieten van luxe en privacy.
Een rustige tuin, perfect voor de zomermaanden, nodigt uit tot ontspanning en gezelligheid. Of het nu gaat om een familiebarbecue of een rustig moment voor uzelf, deze buitenruimte vormt een serene aanvulling op de woning.

Neem contact op