Huis te koop

355000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11412934
Immoweb code : 11412934

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
Virtueel bezoek

Omschrijving

Huis

Welkom bij deze ruime en karaktervolle woning uit 1936, boordevol authentieke charmes. Deze woning biedt niet alleen een warme thuis maar ook de mogelijkheid om een vrij beroep uit te oefenen.
Bij binnenkomst vindt u een extra kamer van 16 m², perfect te gebruiken als praktijkruimte, verbonden met een bureauruimte van 18 m². Deze verdieping beschikt ook over een apart toilet en een douchekamer, geschikt voor diverse doeleinden. Bovendien is er voldoende opbergruimte met directe toegang tot een terras.
Op de eerste verdieping bevindt zich een living van 36 m² waar u volop kunt genieten van licht en ruimte. De volledig ingerichte keuken van 12 m² biedt alle comfort en heeft toegang tot een zonnig terras, ideaal voor gezellige momentenbuiten.
De tweede verdieping herbergt twee comfortabele slaapkamers en een badkamer met apart toilet. Voor extra bergruimte is er een kleine opbergzolder en een kelder beschikbaar.
Deze woning is gelegen in een zeer rustige buurt, met directe nabijheid van openbaar vervoer, scholen en winkels. Daarnaast is er de mogelijkheid om een garage te huren recht tegenover de woning, wat extra gemak biedt.
Kom en ontdek deze unieke woning waar authentieke charmes en moderne voorzieningen aanwezig zijn. Mis deze kans niet om een veelzijdig en karaktervol huis uw nieuwe thuis te noemen. Kom zeker kijken ! tel : 02/420 00 28 of [email protected]

Neem contact op