Huis te koop

255000€

151 vierkante meters

Immoweb code : 11296019
Immoweb code : 11296019

Overzicht

1 badkamer
151 vierkante meters bewoonbare ruimte
382 vierkante meters grond

Omschrijving

Woning met 3 slpks op perceel 3a 82ca te Gavere (Asper)

VERKOCHT!! GEEN BEZOEKEN MEER!!
Deze gunstig gelegen, nog verder af te werken 3 -gevel woning wordt je voorgesteld door Jean-Pierre van Albert. Als ideale 1ste woning of starterswoning werd deze woning reeds grotendeels voorzien van de nodige renovatie en comfort. Nieuwe gaswandketel, radiatoren, PVC -ramen, dubbel glas, isolatie, nieuwe keuken en badkamer zijn reeds aanwezig.
De woning is als volgt ingedeeld:
op de gelijkvloerse verdieping een inkomhal, directe toegang tot de woon-eetkamer en een open keuken met alle comfort. Achteraan een kleine hal en toegang tot de badkamer (vrijstaand bad, inloopdouche en dubbele lavabo in meubel). Aansluitend een berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast, achteraan toilet met handenwasser. Naast een leuk terras beschikt de woning over een mooie tuin met grasveld.
Op de eerste verdieping bevindt zich de nachthal met toegang tot de masterbedroom en dressing, met apart toilet, 2 extra slaapkamers en via de vlizotrap bereik je de bergzolder. Alle leidingen, rioleringen werden vernieuwd. Elektriciteitsinstallatie is conform. Alarminstallatie is aanwezig. Zeer goede bereikbaarheid, dichtbij de N60 en autosnelweg E17 , station Asper(Gavere).
Voor verdere inlichtingen en bezoek bel Jean-Pierre 0475/51 34 67 of mail naar [email protected]. Foto van de "crepi-gevel" dient als illustratie!

Neem contact op