Huis te koop

389000€

3 slaapkamers 153 vierkante meters

Immoweb code : 11042263
Immoweb code : 11042263

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
153 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Zeer gunstig gelegen instapklare woning.

Deze lichtrijke instapklare woning is recentelijk voorzien van diverse vernieuwingen, waaronder een volledig nieuw dak in 2023, een hoog rendement mazout brander geïnstalleerd in 2021, en verschillende nieuwe ramen in 2023. De ligging tegenover het park de Boogaard en op loopafstand van het centrum, winkels, scholen en openbaar vervoer maakt deze woning werkelijk uniek.
Bij binnenkomst betreed je de woning via een inkomhal die toegang geeft tot de ruime woonkamer en keuken. De woonkamer is volledig uitgerust met parketvloer, een gezellige open haard en lambrisering. De keuken biedt alle comfort met natuurstenen afwerking, Miele-apparatuur en een prachtig uitzicht op de Boogaard en de tuin. De volledig aangelegde tuin heeft geen inkijk door buren en heel de dag zon. Een klein halletje leidt naar een handig toilet, terwijl een aparte wasplaats is voorzien van een douche en veel ingebouwde kasten.
Op de bovenverdieping bevinden zich drie slaapkamers en een vernieuwde badkamer met ligbad. De zolder is volledig geïsoleerd en biedt mogelijkheden voor een extra kamer, terwijl een kelder extra opslagruimte biedt.
Achter de volledig aangelegde tuin bevindt zich een ruime garage, en met voldoende parkeermogelijkheden voor de deur, is deze woning niet alleen charmant, maar ook praktisch in het dagelijks leven.

Te bezichtigen op afspraak : 0476/42 54 46
Geen immo !


Neem contact op