Huis te koop

269000€

4 slaapkamers 185 vierkante meters

Immoweb code : 11165960
Immoweb code : 11165960

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
185 vierkante meters bewoonbare ruimte
963 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren woning met 3/4 slpks, rustig gelegen op een pe

Deze te renoveren woning is rustig gelegen te Larum (Geel) en heeft een vlotte verbinding naar het centrum van Geel, Olen en de E313.

De zijtuin betreft een bouwgrond van 1.050 m² voor een halfopen bebouwing en kan optioneel aangekocht worden mits meerprijs.

Op het gelijkvloers bestaat de woning uit een inkomhal, een woonkamer bestaande uit een eethoek en een zithoek, een keuken (kookplaat, dampkap, en oven), de badkamer (inloopdouche, lavabo en toilet), een veranda en een berging.

De nachthal op de 1ste verdieping geeft uit op 3 slaapkamers.

Een vaste trap geeft toegang tot de zolderverdieping, hier bevindt zich de 4de slaapkamer.

Koele berging vindt u in de kelder.

Centrale verwarming op stookolie, maar er moet een nieuwe stookolietank geplaatst worden (de huidige werd gesaneerd). Het buitenschrijnwerk (gelijkvloers PVC met dubbele beglazing, boven hout met enkele beglazing) is voorzien van rolluiken.

Achter de woning bevindt er zich een aanbouw dewelke vroeger dienst deed als stal. Er is tevens een garage aanwezig voor één auto.

De ruime tuin biedt heel wat mogelijkheden voor spelende kinderen en / of huisdieren.

Mogelijke financiële tegemoetkomingen (indien u aan de voorwaarden voldoet): verlaagd tarief van 1% verkooprechten bij grondige energetische renovatie en herbouw, renovatie / herbouw aan 6% BTW, tal van renovatiepremies, rentesubsidie bij renovatie, ... .

Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd

Neem contact op