Huis te koop

595000€

3 slaapkamers 310 vierkante meters

Immoweb code : 11177057
Immoweb code : 11177057

Overzicht

3 slaapkamers
310 vierkante meters bewoonbare ruimte
1000 vierkante meters grond

Omschrijving

Zeer ruime onderkelderde woning met 3/4 slpks, rustig geleg

Deze zeer ruim ingedeelde woning is rustig gelegen nabij het centrum van Geel, op fietsafstand van alle faciliteiten, en met een vlotte verbinding naar de Ring, de E313 en de omliggende gemeentes.

Op het gelijkvloers betreedt u de woning via een inkomhal, die toegang biedt tot de woonkamer, de keuken en het bureel. De woonkamer bestaat uit een eethoek en een zithoek, en een aansluitende aparte TV hoek. De ruime keuken is uitgerust met een koelkast, inductievuur, dampkap, vaatwasser en combi-oven.

De TV hoek sluit aan bij het bureel, zodat u dit kan gebruiken als bvb. een bureel met een praktijkruimte of als 4de slaapkamer met aansluitende badkamer.

Verder zijn er op het gelijkvloers een berging, een voorraadkamer, een wasplaats met douche en een ruime dubbele garage.

De nachthal op de verdieping geeft uit op 3 slpks, de badkamer, een mezzanine (ideaal als werkplaats, leeshoek, ...) en een toilet. Vanuit de master bedroom kan u via de ingerichte dressing rechtstreeks naar de badkamer, uitgerust met een ligbad, douche en dubbele lavabo.

Om af te sluiten is de volledige woning onderkelderd, en ook de zolder biedt opslagruimte.

Ideaal voor grote gezinnen of indien u volledige gelijkvloers moet kunnen leven (wegens brede deuren zelfs geschikt voor rolstoelgebruik) of indien u op zoek bent naar een kantoor/praktijk in huis.

Deze woning biedt dus enorm veel mogelijkheden en is dan ook uw bezoek waard !

Voor de woning heeft u voldoende parkeergelegenheid en de ruime zuid ge

Neem contact op