Huis te koop

405000€

2 slaapkamers 129 vierkante meters

Immoweb code : 11387487
Immoweb code : 11387487

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
129 vierkante meters bewoonbare ruimte
3395 vierkante meters grond

Omschrijving

Alleenstaande woning op grote grond in Geel centrum.

Gezellige woning uit eind jaren 70 op een mooi perceel van ca. 3500m². Naast een aantrekkelijke ligging vlak bij het centrum van Geel op fietsafstand, is het huis van mooie kwaliteit met veel toekomstmogelijkheden.
Het gebouw is voorzien van ruime kamers met veel lichtinval.

Via een ruime inkomhal met nieuwe vloer, leuke garde-robe betreden we de woning. Vanuit de hal hebben we rechtstreekt toegang tot de leefruimte voorzien van recente openhaard mooie zichten op de tuin.
De keuken is voorzien van nieuwe apparatuur (ca.2020) en vloer en heeft een mooie verfrissing gekregen.
Tegenover de keuken hebben we een ruime berging met voldoende ruimte voor staande diepvriezer, wasmachine en droogkast. De berging is uitgerust met inbouwrekken.
Via de lange hal zijn twee identieke slaapkamers te vinden met moderne laminaat vloer en voldoende ruimte voor inbouwkasten.
Het sanitair is nog volledig bruikbaar maar toe aan vernieuwing.
Achteraan in de hal hebben we toegang tot grote inbouwgarage met plaats voor 1 auto en uitgebreide opbergruimte. Via de garage is toegang tot de zolder langs een uitklapbare trap. De zolder is van voldoende stabiliteit om eventueel tweede verdiep op te bouwen.

Via een veranda komen we buiten in de tuin. De tuin bestaat momenteel vooral uit blanco grasland en kan nog vrij ingericht worden. De bestaande structuren (kanariekooi, tuinhuis en afdak) zijn ook ingegeven als bebouwde oppervlakten en bieden leuke toekomstperspectieven.

Neem contact op