Huis te koop

2 slaapkamers 150 vierkante meters

Immoweb code : 11394846
Immoweb code : 11394846

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
150 vierkante meters bewoonbare ruimte
315 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne BEN-woning met 2(3) slpkmrs, garage en leuke tuin

Deze moderne BEN-woning (2021) gelegen in Geel, Winkelomheide combineert hedendaags wooncomfort met een praktische indeling en een vleugje luxe. Het geheel is gebouwd op een perceel van 315 m² en biedt een bewoonbare oppervlakte van 150 m². De ligging van de woning in een rustige, residentiële wijk maakt het een perfecte plek voor gezinnen die op zoek zijn naar rust en comfort dicht bij stedelijke voorzieningen. De woning is gelegen op wandelafstand van het centrum van Winkelomheide met al zijn winkels, horeca, scholen en openbaar vervoer. Op slechts 5 minuutjes rijden bevindt zich het op- en afrittencomplex van de E313. Het gezellige centrum van Geel bevindt zich op 6 km.

Bij binnenkomst via de inkomhal valt direct de lichte en ruime woonkamer (31,65m²) op, die naadloos overvloeit in de eetruimte en open keuken (23,80m²). De grote glazen schuifdeuren bieden toegang tot de tuin en zorgen voor veel natuurlijke lichtinval. De keuken is modern ingericht met een keukeneiland en is uitgerust met kwalitatieve inbouwapparatuur, wat een zowel functionele als gezellige kookervaring garandeert. De keuken is voorzien van een oven en microgolf (SIEMENS), inductie kookvuur, met dampkap (Novy), afwasmachine, koelkast en diepvries.

Verder treffen we op het gelijkvloers een praktische berging (4.05m²), een douchekamer en een apart gastentoilet met handenwasser.

Op de eerste verdieping zijn er twee ruime slaapkamers (21,3 en 10,7 m²) en een badkamer. De slaapkamers

Neem contact op