Huis te koop

466000€

2 slaapkamers 115 vierkante meters

Immoweb code : 11406469
Immoweb code : 11406469

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
115 vierkante meters bewoonbare ruimte
663 vierkante meters grond

Omschrijving

OB pal in het centrum van Geel op perceel van 663m²

Woning pal in het centrum van Geel, residentieel gelegen nabij invalswegen.

Ligging: Centraal gelegen te Geel in de onmiddellijke nabijheid van kleuter- en lagere school, winkels, openbaar vervoer en station, vlotte verbinding naar omliggende gemeentes. Ziekenhuis en dinsdagse markt op wandelafstand bereikbaar.

Indeling: inkomhal, leefruimte, keuken, badkamer, toilet, nachthal, 2 slaapkamers, berging, zolder en garage.

Omschrijving: De woning werd gebouwd in 1991 en is steeds zeer goed onderhouden. De woning bevat heel wat charme, karakter en potentieel! Men betreedt de woning via de inkomhal en komt zo terecht in de leefruimte. De leefruimte en de gang + toilet is vernieuwd in 2019. De leefruimte geniet van heel veel lichtinval dankzij de vele raampartijen. Vanuit de leefruimte komen we terecht in de keuken. Achter de keuken bevindt zich de berging waar u tevens voldoende kunt stockeren en deze is voorzien van een douche. Bijkomend is er ook nog een ruime garage. Op het gelijkvloers zijn eveneens 2 slaapkamers en een badkamer voorzien. De badkamer beschikt over een dubbele wastafel en een zitbad. De 1ste slaapkamer is volledig vernieuwd begin 2024. De 2de slaapkamer is vernieuwd in 2022. De condensatieketel is vervangen 05/09/2020. Overal rolluiken aanwezig.

De zolder biedt verder voldoende potentieel voor het maken van extra kamers.
De tuin is volledig omheind en achteraan in de tuin bevindt zich een gezellige zitkuil, en extra terrasje voor gezellige zomeravonden.

Neem contact op