Huis te koop

160000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11176885
Immoweb code : 11176885

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
160 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren woning in centrum Geluwe

Deze te renoveren woning beschikt op het gelijkvloers over een ruime leefruimte en zithoek, met aansluitend de keuken en badkamer. Deze opstelling biedt een functionele indeling waarbij de verschillende leefruimtes naadloos in elkaar overlopen.

Met de juiste renovaties en updates kunnen deze ruimtes omgevormd worden tot een comfortabele en eigentijdse woonomgeving, perfect geschikt voor een gezin of eenieder die op zoek is naar een centraal gelegen woning in Geluwe.

De aanwezigheid van een berging en kelder biedt extra opslagruimte op het gelijkvloers.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, waarvan één slaapkamer beschikt over een aparte ruimte. Deze extra ruimte kan perfect dienen als dressing, maar biedt ook mogelijkheden voor andere functies, zoals bureauruimte, hobbyruimte of zelfs extra badkamer.

Op de tweede verdieping is er een zolder die via een vaste trap te bereiken is. Deze ruime zolder biedt een uitstekende mogelijkheid voor extra opslagruimte of potentiële uitbreiding van de woonruimte, zoals een extra slaapkamer of een recreatieruimte.

De buitenruimte van deze woning is een privéruimte midden in het centrum, wat enorm waardevol is. Deze koer kan perfect omgevormd worden tot een charmante dorpstuin.

Interesse in deze te renoveren woning?
Contacteer Door via [email protected] voor een bezoek ter plaatse.

Neem contact op