Huis te koop

3 slaapkamers 100 vierkante meters

Immoweb code : 10405625
Immoweb code : 10405625

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
100 vierkante meters bewoonbare ruimte
626 vierkante meters grond

Omschrijving

Villa

Met genoegen presenteren wij u deze charmante 4-gevel villa met garage en werkplaats van 50m². Gelegen nabij het centrum van Genappe, zult u verleid worden door de gemakkelijke bereikbaarheid van het pand. Maar niet dat, inderdaad dit huis uit de jaren 50 is met zorg onderhouden en verdient gewoon een tweede jeugd.
Deze villa bestaat momenteel uit 3 slaapkamers en profiteert van een grote werkplaats van Doe een bod vanaf € 275.000 onder voorbehoud van acceptatie door de eigenaar.
“De makelaar doet aan geen enkele veiling, monopolie van notarissen. Het neemt geenszins het recht op om te verkopen of om een minimumprijs te bepalen die vereist is in de ontvangen overnameaanbiedingen. Deze twee aandelen behoren exclusief toe aan de eigenaar, die, als hij besluit tot verkoop, dus nooit automatisch gebonden zal zijn aan het hoogste bod, maar aan het bod dat het beste beantwoordt aan zijn eigen eisen (termijn voor ondertekening, opschortende voorwaarde, voorgestelde prijs). , enz.). Genoemde prijs is slechts een vanaf prijs. »

Neem contact op