Huis te koop

225000€

4 slaapkamers 182 vierkante meters

Immoweb code : 11246835
Immoweb code : 11246835

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
182 vierkante meters bewoonbare ruimte
402 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren HOB met 4 slaapkamers en 2 badkamers

Te renoveren HOB met 4 slaapkamers en 2 badkamers.

Ligging: De woning is residentieel gelegen te Kolderbos en biedt een uitstekende centrale ligging met alle nodige voorzieningen in de directe omgeving en nabije invalswegen.

Indeling: De woning beschikt over een inkomhal, ruime woonkamer met eetkamer, keuken met extra zitkamer, 4 slaapkamers, 2 badkamers waarvan 1 met inloopdouche en 1 met ligbad. Daarnaast is de woning voorzien van een inpandige garage.

Omschrijving: Deze charmante halfopen bebouwing, gelegen aan de Rooistraat 6 in Genk, biedt een perfecte combinatie van ruimte, comfort en een gunstige ligging. Met vier slaapkamers en twee badkamers is deze woning ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar voldoende leefruimte. De badkamer met inloopdouche is reeds vernieuwd. De tuin is voorzien van een overkapping.

Troeven:
- Gunstige ligging
- Badkamer vernieuwd
- Voldoende slaapkamers
- Privatieve tuin

Renovatieplicht: Met het EPC label E biedt deze woning de mogelijkheid om aan te passen naar uw persoonlijke wensen en behoeften.
https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op