Huis te koop

575000€

4 slaapkamers 180 vierkante meters

Immoweb code : 11286405
Immoweb code : 11286405

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
180 vierkante meters bewoonbare ruimte
595 vierkante meters grond

Omschrijving

SMAAKVOLLE, VRIJSTAANDE WONING (NIEUWSTAAT: 2019) MET 4 S...

SMAAKVOLLE, VRIJSTAANDE WONING (NIEUWSTAAT: 2019) MET 4 SLAAPKAMERS, ZONNEPANELEN EN CARPORT OP 5A95CA IN DOODLOPENDE STRAAT TE GENK !

Deze prachtige energiezuinige woning (label A - E-peil: 15) bevindt zich in een rustige wijk in een groene en bosrijke omgeving op een boogscheut van het centrum van Genk. Dankzij de centrale ligging op de verbindingsweg tussen Genk en Zutendaal, bereik je eveneens in no-time het Ziekenhuis Oost-Limburg, Zutendaal-centrum en de oprit naar de E314.

Deze strakke woning met smalle, verlijmde gevelstenen werd in 2019 vervolledigd. Ze werd onder andere uitgerust met een ventilatiesysteem D, regenwaterput (12.500l), zonnepanelen (4.000 wp) en zeer goed isolerende aluminium profielen met hoogrendementsbeglazing, vloerverwarming volgens condenserende aardgasketel.

In deze woning koos men voor veel lichtinval door de vele en grote raampartijen en voor een strakke, moderne look door doordachte keuzes in mooie materialen.

Gelijkvloers vind je een overdekt portaal naar de ruime inkomhal met ingebouwde vestiairekast, een knap uitgerust gastentoilet, een knappe leefruimte met zicht op het overdekt terras met daarna de zeer goed uitgeruste leefkeuken met knap kookeiland en ook weer hier zicht op de tuin. Tot slot bereik je via de keuken de berging/wasplaats met achterdeur naar de strakke, zwevende carport.

Via de houten schuifdeur in de woonkamer betreed je de traphal naar de bovenverdieping. De ruime nachthal leidt hier naa...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op