Huis te koop

798000€

3 slaapkamers 588 vierkante meters

Immoweb code : 11286545
Immoweb code : 11286545

Overzicht

3 slaapkamers
588 vierkante meters bewoonbare ruimte
1383 vierkante meters grond

Omschrijving

Opbrengsteigendom (2 handelsruimtes en 1 appartement), op e

Beschrijving handelsruimte links (voormalige tandartsenpraktijk):
De handelszaak geniet een oppervlakte van 145m². U komt binnen in de ontvangst-wachtruimte met toegang de 4 multifunctionele ruimtes. Voorziening voor een eethoek/ruimte. Een aparte goed gesitueerde sanitairruimte. Er is nog een aparte uitgang voorzien wat de een extra troef geeft aan deze handelsruimte. Van hieruit kan men ook de achterliggende tuin bereiken. Onderliggend is er de vlot toegankelijke kelder met 2 ruime garages en een zeer grote stockageruimte(161m²). Ook zoals de rest is deze multifunctioneel te gebruiken.
Beschrijving handelsruimte rechts (brasserie is verhuurd):
Bij het betreden komen we terecht in een hedendaagse open verbruiksruimte met ruimte voor een 20 à 25 tal zitplaatsen. Er is apart sanitair en een comfortabele prof. keuken voorzien. (prof. keuken en inboedel is niet voorzien in de prijs)
Buiten is er recent geïnvesteerd in de aanleg van een grotendeels afgesloten ruim terras.
In combinatie met de vlotte passage staat deze handelsruimte met terras en parkeerruimte garant voor succes.
Beschrijving bovenliggend 3 slpkm. appartement:
Het appartement is gelegen op de bovenste verdieping en geniet een oppervlakte van 156m². U komt binnen in de inkomhal met vestiaire/ apart toilet. Dit appartement geniet 3 ruime slaapkamers en een ruime woonbeleving. Langs de slaapkamers is de badkamer gelegen afgewerkt met een dubbele lavabo, ligbad en douche. De woonkamer geniet zeer veel lichtinval do

Neem contact op