Huis te koop

3 slaapkamers 122 vierkante meters

Immoweb code : 7270528

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
122 vierkante meters bewoonbare ruimte
204 vierkante meters grond

Omschrijving

Klein beschrijf | Gezellige, instapklare hoekwoning met drie

Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Genk staat een knusse hoekwoning te koop. Het is een gezellig huis met een karakteristieke uitstraling. De woning heeft drie slaapkamers, een leuk tuintje met terras en een zeer centrale ligging. Een grote troef aan deze woning is dat ze beschikt over een heel aantal nieuwe materialen.

Aan de zijkant van de woning, in de Flekeleerstraat, loop je de inkomhal binnen. De benedenverdieping heeft aan de voorkant van de woning een leuke salon. Meer naar de achterkant toe vind je een leuke leefruimte met eettafel en open keuken. De keuken heeft een aantal zeer nieuwe apparaten: nieuwe frigo, nieuwe afwasmachine (Miele), dampkap, ... . Zo beschik je over een keuken met fatsoenlijk materiaal. De keuken kijkt uit op het knusse terras met tuin. Je loopt hier naartoe via een halletje. De tuin is volledig omheind met knap materiaal. In de tuin staat een tof prieeltje dat blijft staan voor de nieuwe eigenaren! Terug binnen kan je via de keuken naar de wasplaats met een toiletruimte en groot opmaakmeubel met lavabo. Je kan deze ruimte perfect inrichten als een tweede badkamer.

Een splinternieuwe trap brengt je naar de bovenverdieping van de woning. Hier vind je drie slaapkamers. De master bedroom van deze woning heeft een eigen badkamer met groot hoekbad, lavabo en toilet.

Zoals eerder vermeld heeft deze woning meerdere zaken die vernieuwd zijn. Je hoeft je bijgevolg geen zorgen te maken over de ‘grote werken’, die zijn

Neem contact op