Huis te koop

180000€

2 slaapkamers 72 vierkante meters

Immoweb code : 11054256
Immoweb code : 11054256

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
72 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Te renoveren

Betreed de Perfecte Harmonie tussen Rust en Stedelijke Levendigheid

Ontdek een unieke kans om jouw droomhuis te creëren in de hartelijke omgeving van de Wielewaalstraat 142, Gent. Deze charmante gesloten bebouwing wacht op een nieuwe eigenaar die de mogelijkheden van dit rustige, maar toch centraal gelegen thuis wil omarmen.

Met zijn uitnodigende façade biedt deze woning een veelbelovend canvas voor een renovatieproject. Gelegen in een serene omgeving, gekenmerkt door rustige straten en een aangename sfeer, geniet deze woning van een vredige ambiance zonder in te boeten op de nabijheid van stedelijke voorzieningen.

Het hoogtepunt van deze locatie? De bereikbaarheid. Op een steenworp afstand vind je het gemak van het openbaar vervoer - bussen die je moeiteloos verbinden met het bruisende centrum van Gent. Deze uitstekende verbinding biedt de vrijheid om te genieten van alles wat de stad te bieden heeft, terwijl je toch kunt terugkeren naar de rust van je eigen oase.

Met een focus op renovatie kan deze woning worden omgetoverd tot een persoonlijke leefruimte die voldoet aan jouw unieke wensen. De gesloten bebouwing biedt een scala aan mogelijkheden, waarbij je de vrijheid hebt om de ruimtes naar eigen smaak en behoefte in te delen.

Neem contact op