Huis te koop

765000€

4 slaapkamers 183 vierkante meters

Immoweb code : 11177001
Immoweb code : 11177001

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
183 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Urban Townhouse in centrum Gent


Welkom bij Kade, een grensverleggend residentieel project gelegen in het bruisende hart van Centrum Gent. Kade belichaamt de essentie van de ultieme woonbeleving, waar het samenspel van licht en weidse vergezichten over het water een onvergetelijke compositie vormt van architectuur en locatie in de bruisende stad Gent.

Aan de Lucas Munichstraat worden twee unieke townhouses aangeboden, gekenmerkt door moderne en strakke architectuur. Een opvallend kenmerk van deze woningen is de vide achteraan, die de eetruimte met open keuken verbindt met de leefruimte op de eerste verdieping en een unieke woonervaring creëert. De prachtige tuin aan de achterzijde biedt een oase van rust te midden van het bruisende centrum van Gent. De royale raampartijen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, terwijl het interieur wordt verrijkt met vier ruime slaapkamers en twee badkamers.

De residentie wordt gebouwd volgens de BEN-normen (Bijna-Energie-Neutraal), waarbij vloerverwarming en warmtepompen worden ingezet als duurzame verwarmingsoplossingen. De oplevering van het project staat gepland voor 2026. Er bestaat nog de mogelijkheid om gedeeltelijk aan te kopen met een fiscaal voordeel van 6%.

Laat Kade jouw thuis zijn, waar luxe en duurzaamheid hand in hand gaan, en waar elke dag een nieuw avontuur wacht langs de waterkant.

Neem contact op