Huis te koop

379000€

3 slaapkamers 121 vierkante meters

Immoweb code : 11259149
Immoweb code : 11259149

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
121 vierkante meters bewoonbare ruimte
60 vierkante meters grond

Omschrijving

Centraal gelegen woning met uitstekende bereikbaarheid

Deze charmante woning, gunstig gelegen in de Brugse Poort, biedt niet alleen een perfecte uitvalsbasis voor het moderne stadsleven, maar ook een buitengewone mobiliteitsscore van 9,2. Met gemakkelijke toegang tot autosnelwegen en de R4, bevindt deze woning zich op slechts 3 km van het station, 2,2 km van de bruisende Korenmarkt, 1,5 km van de prachtige Watersportbaan en op een steenworp afstand van het natuurgebied de Bourgoyen.

De indeling van de woning is doordacht en praktisch. Op de benedenverdieping verwelkomt een lichte inkomhal je naar de gezellige leefruimte, terwijl een ruime berging met toilet extra gemak biedt. Op de eerste verdieping bevindt zich een lichtrijke, moderne badkamer en een ruime bureau/slaapkamer. Op de tweede verdieping bevinden zich twee slaapkamers, waarvan één met een hoog plafond en een mezzanine onder het dak, wat een unieke en veelzijdige ruimte creëert.

De woning is energetisch conform, heeft een EPC score van 235kWh/m², gekeurde elektriciteit en een vernieuwde boiler.

Parkeren kan in de straat of aan het plein, tegelijk is er ook de mogelijkheid om een gesloten garagebox te huren aan de achterzijde.

Mis deze kans niet om deze fantastische woning te bezichtigen tijdens onze geplande bezoekdagen op:
zaterdag 30 maart en zondag 31 maart
zaterdag 6 april


Maak een afspraak via e-mail of telefonisch om een tijdslot te reserveren en ontdek zelf de mogelijkheden die deze woning te bieden heeft.

0494 47 65 03
[email protected]

Neem contact op