Huis te koop

329000€

3 slaapkamers 120 vierkante meters

Immoweb code : 11318140
Immoweb code : 11318140

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
120 vierkante meters bewoonbare ruimte
45 vierkante meters grond

Omschrijving

Leuk volledig opgeknapt huis, zuinig en super gelegen

Dit huis ligt in het rustige woonerf rond de Sint-Jan-Baptistkerk in het hart van de Brugse Poortwijk in centrum Gent, op 5 minuten fietsen van de Korenmarkt. Vanuit het huis heb je een historisch uitzicht op de kerk en de oude pastorij en op de geveltuin met perenboom.
Een voordeur in glas geeft ruim licht aan een gang die breed genoeg is voor fietsen of kinderwagens. De leefruimte die volgt is één groot open geheel dat uitloopt in de eetplaats en keuken. De keuken heeft een massief houten werkblad dat zich uitstrekt over de volledige wand, veel kastruimte, en een modern gasfornuis. Verder een toilet en wasplaats, en toegang tot een droge kelder.
Een houten trap brengt je naar de eerste verdieping met twee ruime slaapkamers. De badkamer is strak ingericht met douche, wasbak en opbergruimte, en is erg makkelijk te onderhouden door de betegelde vloer en wanden. Een slim deursysteem geeft licht en privacy.
Een tweede houten trap brengt je naar de bovenste verdieping met een open kamer met mezzanine en een gesloten slaapkamer. De originele bakstenen muur is hier met veel geduld gerestaureerd. De grote velux vensters hebben zonnewering zowel aan de buiten- als aan de binnenkant.
Dit huis is volledig gerenoveerd in 1998 en de schil opnieuw geïsoleerd in 2013. Ook de natte ruimtes (badkamer en keuken) en verwarming zijn dan vernieuwd.
Interesse? Neem contact op met Bram De Saeger, op 0496/63.31.62 of via email [email protected]. Immokantoren worden niet beantwoord.

Neem contact op