Huis te koop

299000€

3 slaapkamers 102 vierkante meters

Immoweb code : 11348362
Immoweb code : 11348362

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
102 vierkante meters bewoonbare ruimte
42 vierkante meters grond

Omschrijving

Welkom bij jouw toekomstige thuis in het bruisende Gent!
Deze charmante rijwoning, gelegen op een centrale locatie biedt alles wat je zoekt in een stedelijke oase. Met drie gezellige slaapkamers is dit de ideale ruimte voor studenten die op zoek zijn naar comfort en gemak, of voor een startend koppel dat droomt van een eigen plekje in de stad.
Stap binnen en laat je betoveren door de instapklare charme van deze woning. De open keuken is perfect voor het bereiden van heerlijke maaltijden terwijl je geniet van het gezelschap van vrienden en familie. De ruime badkamer biedt een oase van ontspanning na een drukke dag.
Gelegen in het hart van Gent, bevind je je op slechts een steenworp afstand van alle voorzieningen die de stad te bieden heeft. Van gezellige cafés en restaurants, openbaar vervoer tot culturele hotspots en winkels, alles is binnen handbereik.
Dus waar wacht je nog op? Grijp deze kans om een stukje van het bruisende Gent te bemachtigen en maak van deze prachtige woning jouw eigen thuis. De woning heeft een heel goede EPC score C !! Neem vandaag nog online contact met ons op voor een bezichtiging en laat je verrassen door de mogelijkheden die deze woning te bieden heeft!

Exclusief te koop aangeboden via de Oximo online verkoopsprocedure. Voor registratie en aanvaarding van de verkoopsvoorwaarden zie www.oximo.be.

Renovatieplicht: nee

Neem contact op