Huis te koop

745000€

6 slaapkamers 217 vierkante meters

Immoweb code : 11362708
Immoweb code : 11362708

Overzicht

6 slaapkamers
1 badkamer
217 vierkante meters bewoonbare ruimte
405 vierkante meters grond

Omschrijving

Authentieke te renoveren herenwoning op ideale locatie.

Contacteer Ines op het nummer 0470/86 71 49 of via [email protected] voor meer informatie en een afspraak.

Dit prachtige alleenstaande herenhuis is gelegen op een terrein van 405 m² en situeert zich nabij het Miljoenenkwartier in Gent. Via de omhaagde voortuin betreden we het perceel, hierbij straalt de brede imposante gevel absolute klasse uit. De woning werd gebouwd in de tweede helft van de 19e eeuw en straalt nog steeds tijdloze klasse uit.

We betreden de woning via de charmante inkomhal, deze wordt getypeerd door de authentieke vloeren en de siermoluren aan het plafond. Via deze inkomhal komt u tot bij de traphal die u doorheen de verschillende vertrekken van de woning leidt. De woning omvat een bewoonbare oppervlakte van 217 m² waarbij elke ruimte gekenmerkt wordt door mooie volumes waarbij er tal van authentieke elementen bewaard zijn gebleven. Zo kan u er een prachtige parketvloer alsook een prachtige marmeren schouwmantel in de voorste kamer bewonderen.

Op de gelijkvloerse verdieping komt u via de hal in een mooie stadstuin met opbergplaats waar het aangenaam vertoeven is. Verder biedt de hal toegang tot de keuken, een aangename eetkamer en leefruimte. Als kers op de taart bevindt zich vooraan nog een leuke bureauruimte. Op de bovenverdiepingen omvat de herenwoning verder nog zes slaapkamers en één ruime badkamer.

Mits de nodige renovatie maakt u van deze herenwoning een parel in zijn segment.

Neem contact op