Huis te koop

* 490000€

3 slaapkamers 144 vierkante meters

Immoweb code : 11375524
Immoweb code : 11375524
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
144 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Investeringsvastgoed: nieuwbouwwoning in centrum Gent

Deze nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers bevindt zich in het Palazzo, binnen het exclusief woonproject 'Stapelplein'. De woning is gelegen in een verkeersluwe straat met zicht op het water en de mooi ingerichte binnentuin, nabij centrum Gent en openbaar vervoer. De woonst is ideaal als investeringsvastgoed, momenteel is de woning verhuurd aan €1.500/maand.

Bij het binnenkomen springt de eyecatcher meteen in het oog: een uitgeruste designkeuken met kwaliteitstoestellen, met aansluitend de gezellige leefruimte. Op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich nog een gastentoilet en bergruimte. Enkele tredes omhoog komt u in de lichtrijke eetruimte, die ook uitgeeft op het eerste terras. De getrapte woning omvat verder een eerste slaapkamer en een badkamer, met ligbad en dubbel design lavabomeubel. Op dit niveau bevindt zich een tweede toilet en wasberging. De bovenste verdieping omvat nog twee slaapkamers, en een tweede badkamer met lavabomeubel en inloopdouche. Op deze verdieping bevindt zich ook nog een tweede ruim terras.

De woonst is afgewerkt met kwalitatieve materialen en instapklaar: geschilderd en voorzien van verlichting en gordijnrails. Deze energiezuinige woning met vloerverwarming is aangesloten op het warmtenet van de Stad Gent, wat garant staat voor zeer lage verbruikskosten. Inbegrepen in de prijs: fietsenstalling in de ondergrondse parkeerkelder. Een ondergrondse parkeerplaats kan worden bijgekocht.

Interesse? Bel naar 09 321 03 00 of via mail naar [email protected]

Neem contact op