Huis te koop

359000€

2 slaapkamers 107 vierkante meters

Immoweb code : 11376275
Immoweb code : 11376275

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
107 vierkante meters bewoonbare ruimte
77 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/11/2024

Omschrijving

Volledig instapklare gezellige stadswoning met ruim terras

Deze gezellige stadswoning werd in 2017 totaal gerenoveerd, met nieuwe technieken en afwerkingsmaterialen. Sindsdien steeds met zorg behandeld en perfect onderhouden.

Het gelijkvloers biedt een kleine inkom met bergruimte (incl. aansluiting wasmachine) die toegang geeft tot een ruime, lichtrijke leefruimte met hoge plafonds, bestaande uit 3 delen die naadloos met elkaar zijn verbonden. Hierbij geeft de volledig uitgeruste keuken (met vaatwasmachine) met lichtkoepel (en groendak) uit op een zuiders stadsterras met lichtpunt, stopcontact en waterkraantje.

De eerste verdieping is bereikbaar via een houten trap vanuit de leefruimte en bestaat uit een grote slaapkamer, toilet en een lichtrijke badkamer met bubbelbad, douche en dubbel lavabomeubel. Via een compacte nachthal biedt een houten trap toegang tot de 2de verdieping waar er zich onder het hellend dak nog een slaapkamer bevindt.

De woning heeft een uitstekende ligging (Mobiscore 8,9/10) in een rustige éénrichtingsstraat op wandel- en fietsafstand van de nieuwe dokken, het stadscentrum en de Bourgoyen. Openbaar vervoer, zowel bus als trein (Gent-Dampoort), scholen, parken en winkels zijn zeer goed bereikbaar. Oprit R4 en E17 vlakbij.

Te bezichtigen op afspraak, op bezoekdagen 18 en 19 mei.
De opgegeven prijs is een RICHTPRIJS.

De grote buitenruimte zorgt voor een permanent vakantiegevoel in de stad en biedt een absolute meerwaarde aan deze woning, net als de nieuwbouw afwerkingsgraad en de uitstekende ligging.

Neem contact op