Huis te koop

* 451300€

2 slaapkamers 128 vierkante meters

Immoweb code : 11376361
Immoweb code : 11376361
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
128 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Energiezuinige nieuwbouwwoning op toplocatie in Gent centru

Welkom in deze lichtrijke halfopen gezinswoning van 128 m², waar kwaliteit en design centraal staan. Bij het binnenkomen van deze woning komt u via een inkomsas met apart gastentoilet, in de lichtrijke ruimte waar de keuken komt te staan. Deze volledig geïnstalleerde open keuken kan nog worden aangepast naar uw persoonlijke smaak en wensen. Het feit dat u de keuken zelf nog kunt kiezen, maakt deze woning nog interessanter. De ruime leefruimte, geeft via het grote schuifraam uit op de privatieve tuin met terras en tuinberging. Extra uniek aan deze woning, in centrum Gent, is dat deze uitkijkt over een prachtig stukje groen.

De eerste verdieping van deze woning bestaat uit twee mooie slaapkamers en twee badkamers. Beide badkamers beschikken over een inloopdouche en design lavabomeubel, een van de badkamer beschikt over een extra toilet. Een ruime wasberging en een brede overloop met ruimte voor (in te bouwen) kasten maken deze eerste verdieping compleet.
De woning werd afgewerkt met kwalitatieve en duurzame materialen en technieken, en volledig voorzien van eiken parketvloer. Er wordt gewerkt met een domoticasysteem waarbij verlichting, verwarming en videofoon met één enkele knop bediend kunnen worden.
Kortom, deze woning is perfect voor iedereen die wil wonen in de Gentse binnenstad zonder aan comfort in te boeten. Parkeerplaatsen onder het gebouw beschikbaar (mits meerprijs).

Interesse? Contacteer ons snel!
09 321 03 00 of [email protected]


Neem contact op