Huis te koop

* 522500€

3 slaapkamers 150 vierkante meters

Immoweb code : 11376365
Immoweb code : 11376365
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
150 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Energiezuinige nieuwbouwwoning met drie slaapkamers aan Dok

Ontdek luxe en comfort in deze ruime gezinswoning van 150 m², waar kwaliteit en design centraal staan. Betreed de woning via een lichtrijke vide met dubbele steellook deur, en laat je verrassen door het adembenemende open leefgedeelte van maar liefst 75 m², met grote raampartijen.

De centrale leefkeuken van het gerenommeerde merk Bulthaup is een ware blikvanger en biedt een naadloze integratie van functionaliteit en stijl. Geniet van het open en ruime gevoel dankzij de glaspartij langs de achterkant, die directe toegang biedt tot de privatieve tuin met terras.

Op de eerste verdieping vind je drie mooie slaapkamers en twee prachtige badkamers. Een apart toilet, ruime wasberging en extra kastenruimte maken deze verdieping compleet, en bieden alles wat je nodig hebt voor een gezinsleven in stijl.

De woning is afgewerkt met hoogwaardige en duurzame materialen en technieken, waaronder een eiken parketvloer en een geavanceerd domoticasysteem voor ultiem gemak.

Ideaal gelegen in de Gentse binnenstad, biedt deze woning ruimte en veel lichtinval voor wie op zoek is naar het perfecte thuis. Mis deze kans niet en ontdek deze woning vandaag nog!

Parkeerplaatsen onder het gebouw beschikbaar (tegen meerprijs).

Interesse? Neem snel contact met ons op! Bel 09 321 03 00 of e-mail naar [email protected].

Neem contact op