Huis te koop

749000€

5 slaapkamers 187 vierkante meters

Immoweb code : 11394620
Immoweb code : 11394620

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
187 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Interessante opbrengsteigendom op toplocatie in Gent te koop

Deze opbrengsteigendom vinden we terug in het hart van één van dé studentenwijken in Gent, namelijk de Sint-Lievenspoortstraat. De uitstekende ligging draagt bij aan een zeer vlotte verhuur. Op dit moment worden er werken aan de gevel uitgevoerd, deze zullen bij akte volledig achter de rug zijn.

Het gebouw kent op het gelijkvloers een plaats waar de fietsen kunnen staan, een keuken, een doucheruimte, een toilet, en een aangename buitenruimte. De keuken leidt jou tevens naar de toegang tot de kelder.

De eerste en tweede verdieping hebben dezelfde indeling en bevatten telkens 2 kamers per verdiep. Op de bovenste verdieping vinden we een studio terug die een aparte keuken en doucheruimte heeft, alsook een aparte woon- en slaapkamer.

Deze studentenwoning, met zijn 4 kamers en 1 studio, is conform verklaard tot 2033 en is op heden volledig verhuurd. Met een maandelijkse opbrengst van € 3.045 (waarin het verbruik van de entiteiten is inbegrepen) komen we in zijn huidige staat uit op een rendement van meer dan 4% bruto! Van een interessante investering gesproken!

Wenst u deze opportuniteit te bezichtigen of heeft u hieromtrent nog vragen waarop u graag een antwoord zou krijgen? Neem gerust contact op met Brent via [email protected].

Troeven
* Zeer gegeerde locatie
* Vlot verhuurd
* Aantrekkelijk rendement


1) Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied met een culturele, historische en/of esthetische waarde
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: Inventa…

Neem contact op